Kon-nichiwa – Zdravo svima

Mi smo specializovani proizvođač sportske opreme za sve borilačke veštine. Naša oprema je u borilačkim sportovima prisutna od 1989. godine.

O NAMA

Način isporuke i plaćanje

Informacije o isporuci robe

Dostava naručenih proizvoda i/ili usluga se vrši dostavom na kućnu adresu korisnika putem usluge Kurirske službe i moguća je na teritoriji Republike Srbije.
Sa obzirom na radno vreme kurirske službe Korisnik je dužan da bude na datoj adresi u vremenskom periodu od 09h do 15h kako bi preuzimanje robe bilo moguće.

Ukoliko iz bilo kog razloga, Korisnik prilikom podnošenja zahteva za narudžbinu unese netačne ili pogrešne podatke, Sportmontex d.o.o. ne snosi odgovornost za slučaj neisporučivanja robe i/ili usluga. Sportmontex d.o.o. će kontaktirati Korisnika na dostavljeni kontakt broj ili e-mail adresu, proveriti tačnost navedenih podataka i ponoviti postupak isporuke. U slučaju da se ponovi nemogućnost isporuke, kupovina se smatra neuspelom i primeniće se pravila povraćaja uplaćenih sredstava.

Posle izvršene isporuke, nije moguće otkazati kupovinu proizvoda i/ili usluga i stornirati naplaćen iznos.
U slučaju eventualnih promena ili situacija koje onemogućavaju redovan tok isporuke, ili u slučaju da iz tehničkih razloga, razloga više sile i sl. Sportmontex do.o. nije u mogućnosti da isporuči kupljenu robu i/ili usluge, Sportmontex d.o.o.. će bez odlaganja obavestiti Korisnika o novonastalim promenama, sa naznačenjem novih rokova isporuke ili u slučaju nemogućnosti izvršenja isporuke povraćajem uplaćenih sredstava.

Politika privatnosti

Sportmontex d.o.o. će, u skladu sa važećim zakonskim propisima, preduzeti sve raspoložive mere u cilju zaštite podataka o Korisniku, kao i o podacima o izvršenoj kupovini proizvoda i/ili usluga. Navedeni podaci će se smatrati poslovnom tajnom i biće dostupni samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Sportmontex d.o.o. neće koristiti navedene podatke o Korisniku u cilju dostave reklamnih obaveštenja svojih i/ili trećih lica, osim u slučaju da je Korisnik dao svoju izričitu saglasnost za isto. Trenutno, Sportmontex d.o.o. ne nudi prodaju putem platnih kartica, već isključivo naplatu robe vrši preko tekućeg računa banke i putem kurirske službe prilikom preuzimanja robe.

Potrebne su vam
baš precizne mere

Ukoliko imate potrebu da poručite kimono mimo naše standardne ponude, potrebno je da prilikom poručivanja izaberete kimono koji želite i da nam pošaljete porudžbinu preko našeg sajta. Nakon toga nam pošaljite mail sa merama prema kojima želite da vam skrojimo kimono.

Na slici su prikazane mere kroz primer. Potrebno je da se pridržavate svih mera koje su označene na slici i takve oznake nam pošaljete u mailu. Mere je potrebno poslati u centimetrima.

Mi smo specializovani proizvođač

Sportske opreme za sve borilačke veštine

Sportmontex d.o.o. posluje više od 30 godine i u svom proizvodnom programu nudi sledeći asortiman:

– Kimona za karate, aikido, judo, tea kwon do, jiu jitsu,
– Kung fu i ninđa odela
– pojaseve za sve vrste borilačkih veština
– vezni program (amblemi, ispisivanje azijatskih slova …)
– sportsko – rekreacione rekvizite,

U svojim proizvodnim pogonima ima kompjuterski tačnu automatsku vezionicu. Naši proizvodi su godinama unazad broj jedan u izboru najkvalitetnije sportske borilačke opreme među borcima-sportistima.